* Obligatoriske felter

See labels

See cup

1.600  kr

1.280  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

MERIPACA

VORES MERIPACA ULD ER ET MIX AF MERINOULD OG ALPACA, DET ER DERMED DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER, NÅR DET KOMMER TIL EGENSKABER.

BABY ALPACAEN ER EN AF DE MEST EKSKLUSIVE FIBRE I VERDEN, SAMT EN AF DE BLØDESTE.

MERINOULDEN ER UTROLIG LET OG BLØD TIL TRODS FOR AT VÆRE EN FINERE ULD HOLDER MERINOULD DIG OGSÅ VARM NÅR FØRST DEN ER STRIKKET. FIBRENE I ULDEN ER I EN KVALITET DER TILLADER DIG AT OPRETHOLDE DIN IDEELLE KROPSTEMPERATUR.

VORES GARN ER FARVET I BATCHES. DET BETYDER AT DER FRA ET GARNNØGLE TIL ET ANDET KAN VÆRE SMÅ FORSKELLE HVIS DE ER KØBT PÅ FORSKELLIGE TIDSPUNKTER. HVIS DU ER USIKKER PÅ HVOR MEGET GARN DU SKAL BRUGE TIL DIT PROJEKT ANBEFALER VI AT TILFØJE ET ELLER TO EKSTRA GARNNØGLER FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT DU HAR NOK (OG HAR DET HELE I SAMME FARVE).

HVAD DER VIRKELIG GØR DENNE ULD SPECIEL ER AT DEN KAN MASKINVASKES. FOR AT DU FÅR DET BEDSTE RESULTAT SKAL DEN DOG VASKES PÅ LAV TEMPERATUR OG SOM "DELIKAT" MED NATURLIG SÆBE. LAD DET TØJ DU HAR STRIKKET TØRRE PÅ EN FLAD OVERFLADE.

NYD HVORDAN DINE PROJEKTER FÅR LIV PÅ EN HELT NY MÅDE!

STRIKKEFASTHED
GLATSTRIKNING
10 CM = 18 STING
10 CM = 23 RÆKKER

HÆKLEFASTHED:
FASTMASKER
10 CM = 18 STING
10 CM = 23 RÆKKER

80% MERINOULD SUPERVASK
20% BABY ALPACA
100GR. OG 143M. GARNNØGLE.
STRIKKES MED 5MM STRIKKEPINDE. VÆGT: WORSTED / ARAN

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *