4 Baby Alpaca Yarn Balls + Free Pattern

Vær den første til at bedømme dette produkt

* Obligatoriske felter

320  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

100% BABY ALPACA

BABY ALPACA ER EN AF DE MEST DYREBARE OG BLØDESTE ULDSORTER I VERDEN. ALPACAEN ER OPRINDELIGT FRA PERU OG LEVER PÅ BJERGSIDERNE I DETTE FANTASTISKE LAND.

DENNE ULD HAR EN EKSTREM HØJ KVALITET AF FIBRE OG ALT HVAD DU LAVER MED BABY ALPCA BLIVER HELT AUTOMATISK BLØDT SOM SILKE.

STRIK DINE HUER, HALSTØRKLÆDER, ELLER PONCHOS MED BABY ALPACA OG FÅ MEST MULIGT UD AF DINE PROJEKTER.

STRIKKEFASTHED
GLATSTRIKNING
10 CM = 18 MASKER
10 CM = 25 PINDE

HÆKLEFASTHED:
FASTMASKER
10 CM = 16 MASKER
10 CM = 21 PINDE

VI ANBEFALER AT DU BRUGER 5 MM STRIKKEPINDE, ELLER STØRRE. VORES GARNNØGLER: 50 GRAM OG 112 METER. VÆGT: WORSTED / ARAN

VORES GARN ER FARVET I BATCHES. DET BETYDER AT DER FRA ET GARNNØGLE TIL ET ANDET KAN VÆRE SMÅ FORSKELLE HVIS DE ER KØBT PÅ FORSKELLIGE TIDSPUNKTER. HVIS DU ER USIKKER PÅ HVOR MEGET GARN DU SKAL BRUGE TIL DIT PROJEKT ANBEFALER VI AT TILFØJE ET ELLER TO EKSTRA GARNNØGLER FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT DU HAR NOK (OG HAR DET HELE I SAMME FARVE).

VI GØR VORES BEDST FOR AT VORES FARVER ER SÅ VIRKELIGHEDSTRO SOM MULIGT. VI KAN DOG IKKE GARANTERE FOR, HVORDAN FARVERNE SER UD PÅ DIN SKÆRM, SÅ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT NUANCERNE PÅ FARVERNE KAN VARIERE FRA SKÆRM TIL SKÆRM.


VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *