5 x 100% Wolle aus Peru

Vær den første til at bedømme dette produkt

* Obligatoriske felter

800  kr

680  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

100% PERUVIANSK WOOL

UOVERTRUFFENT KVALITET 100% PERUVIAN ULD GARNNØGLER AF 200 GR. PER 80 M. VÆGT: SUPER BULKY

STRIKKEFASTHED
GLATSTRIKNING
10 CM = 6 MASKER
10 CM = 8 PINDE

HÆKLEFASTHED:
FASTMASKER
10 CM = 6 MASKER
10 CM = 5 RÆKKER

VI ANBEFALER AT STRIKKE ULDEN MED 10 MM STRIKKEPINDE ELLER STØRRE. VÆGT: SUPER BULKY

ULDEN ER SUPER BLØD OG HAR EN UNIK TYKKELSE. DETTE GIVER ET FANTASTISK SLUTPRODUKT HVOR KVALITETEN SKINNER IGENNEM.

HVAD KAN JEG STRIKKE MED ET 200 GRAM GARNNØGLE?

WE ARE KNITTERS GARNNØGLER ER STØRRE END ALMINDELIGE NØGLER GARN. DU KAN EKSEMPELVIS STRIKKE TO HUER, EN HALSEDISSE, ELLER EN LILLE TASKE.....

VORES GARN ER FARVET I BATCHES. DET BETYDER AT DER FRA ET NØGLE TIL ET ANDET KAN VÆRE SMÅ FORSKELLE HVIS DE ER KØBT PÅ FORSKELLIGE TIDSPUNKTER. HVIS DU ER USIKKER PÅ HVOR MEGET GARN DU SKAL BRUGE TIL DIT PROJEKT ANBEFALER VI AT TILFØJE ET ELLER TO EKSTRA GARNNØGLER FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT DU HAR NOK (OG HAR DET HELE I SAMME FARVE).

VI GØR VORES BEDST FOR AT VORES FARVER ER SÅ VIRKELIGHEDSTRO SOM MULIGT. VI KAN DOG IKKE GARANTERE FOR, HVORDAN FARVERNE SER UD PÅ DIN SKÆRM, SÅ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT NUANCERNE PÅ FARVERNE KAN VARIERE FRA SKÆRM TIL SKÆRM.


VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *