BETALINGSMETODER

 

Valuta

Kredit/Debit kort

Rabatkode eller gavekort

 

VALUTA

Alle betalinger og refunderinger vil blive lavet i danske kroner (DKK)

  

BETALING MED DEBIT ELLER KREDITKORT

 Under checkout processen skal du vælge “Credit card” Vi accepterer følgende kort:

 


 

Indtast dine betalingsdetaljer på vores hjemmeside www.weareknitters.dk. Vi bruger krypteret SSL sikkerhedssystemer for at sikre at dine betalingsdetaljer er sikre. Det totale beløb vil blive reserveret på dit kort til ordren er afsendt. Herefter vil dette beløb blive fratrukket din konto.

 

Betaling med visa eller Mastercard

For at betale med et kreditkort skal du vælge “credit card” under betalingsmuligheder. Når denne mulighed er valgt får du 3 felter at udfylde. Kortnummer, udløbsdato på kortet og sikkerhedskoden på bagsiden ( der er en 3 cifret kode)

For mere information om sikkerhed for kredit og Debitkort besøg følgende sider: Visa / Mastercard 

 

PAYMENT WITH DISCOUNT COUPON OR GIFT CARD

Betaling med rabatkode

Når du er igang med at tjekke ud så se efter “rabatkoder”, her kan du indtaste eventuelle rabatkoder så de vil blive indregnet i ordren. Der kan kun bruges en rabatkode per ordre, og den kan kun bruges en gang. Hvis rabatten er større end selve købet, vil eventuelt overskydende rabat ikke kunne bruges efterfølgende.

 

Betaling med gavekort

Under checkout skal du klikke på gavekort og bruge koden der medfulgte med gavekortet. Hvis ordren er større end gavekortet størrelse vil næste skridt være betaling (af resten af ordren).Hvis ordren derimod er lavere end gavekortet vil du kunne bruge resten af gavekortet til fremtidige køb. Koden skal bruges i det rette felt for at blive indregnet i ordren. Et gavekort vil ikke virke hvis bruge i rabatkode feltet, og samme den anden vej rundt.

 

Hvis der opdages snyd med gavekort eller rabat forbeholder We Are Knitters sig retten til at annullere ordren.