Meriwool 100% Merino Wool Superwash Sprinkle Blå

Garnnøgle - 100gr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vælg din farve

See needles

See labels

182  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

Merino er kendt som en af de mest eksklusive uldsorter pågrund af de egenskaber det har. Udover at være blødt er det også varmt, og let, og du kan dermed lave fantastiske stykker tøj til vinteren.

SELVOM ULDEN ER TYND SÅ HOLDER MERINO DIG VARM NÅR DEN ER STRIKKET I TØJ. FIBRENE HAR EN UNIK KVALITET SOM HJÆLPER DIG MED AT HOLDE DIN IDEELLE KROPSTERMPERATUR (OGSÅ NÅR DET ER KOLDT).

Hvad der virkelig gør denne uld speciel er at den kan maskinvaskes. For at du får de bedste resultat skal den dog vaskes på lav temperatur og som "delikat" med naturlig sæbe. Lad det tøj du har strikket tøre på en flad overflade.

Nyd vores eksklusive farver og se dit projekt komme til live på en helt ny måde!

Strikkefasthed
Glatstrikning
4 in | 10 cm = 16 sting
4 in | 10 cm = 20 rækker

hæklefasthed:
Omdannet
4 in | 10 cm = 11 sting
4 in | 10 cm = 13 rækker

100% Meriwool uld.
100gr. og 136m. per pakke af uld.
Strikkes 5mm/ UK 6 / US 8 strikkepinde.


Vores garn er farvet i batches. Det betyder at der fra en pake til en anden kan være små forskelle hvis de er købt forskellige tidspunkter. Hvis du er usikker på hvor meget garn du skal bruge til dit projekt anbefaler vi at tilføje en eller to ekstra garnnøgler for at være sikker på at du har nok (og har det hele i samme farve). Vægt: Worsted / Aran

Vi gør vores bedst for at vores farver er så virkelighedstro som muligt. Vi kan dog ikke garantere, hvordan farverne ser ud på din skærm, så vær opmærksom på, at nuancerne på farverne kan variere fra skærm til skærm.

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *