Meriwool 100% Merino Wool Superwash Spotted Grå

Garnnøgle - 100gr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vælg din farve

See needles

See labels

160  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

MERINO ER KENDT SOM EN AF DE MEST EKSKLUSIVE ULDSORTER PÅ GRUND AF DE EGENSKABER DET HAR. UDOVER AT VÆRE BLØDT ER DET OGSÅ VARMT, OG LET, OG DU KAN DERMED LAVE FANTASTISKE STYKKER TØJ TIL VINTEREN.

SELVOM ULDEN ER TYND SÅ HOLDER MERINO DIG VARM NÅR DEN ER STRIKKET I TØJ. FIBRENE HAR EN UNIK KVALITET SOM HJÆLPER DIG MED AT HOLDE DIN IDEELLE KROPSTEMPERATUR (OGSÅ NÅR DET ER KOLDT).

HVAD DER VIRKELIG GØR DENNE ULD SPECIEL ER AT DEN KAN MASKINVASKES. FOR AT DU FÅR DET BEDSTE RESULTAT SKAL DEN DOG VASKES PÅ LAV TEMPERATUR OG SOM "DELIKAT" MED NATURLIG SÆBE. LAD DET TØJ DU HAR STRIKKET TØRRE PÅ EN FLAD OVERFLADE.

NYD VORES EKSKLUSIVE FARVER OG SE DIT PROJEKT KOMME TIL LIVE PÅ EN HELT NY MÅDE!

STRIKKEFASTHED
GLATSTRIKNING
10 CM = 16 MASKER
10 CM = 20 RÆKKER

HÆKLEFASTHED:
FASTMASKER
10 CM = 11 STING
10 CM = 13 RÆKKER

100% MERIWOOL ULD.
100GR. OG 136M. PER GARNNØGLE.
STRIKKES PÅ 5MM STRIKKEPINDE.


VORES GARN ER FARVET I BATCHES. DET BETYDER AT DER FRA ET GARNNØGLE TIL ET ANDET KAN VÆRE SMÅ FORSKELLE HVIS DE ER KØBT PÅ FORSKELLIGE TIDSPUNKTER. HVIS DU ER USIKKER PÅ HVOR MEGET GARN DU SKAL BRUGE TIL DIT PROJEKT ANBEFALER VI AT TILFØJE ET ELLER TO EKSTRA GARNNØGLER FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT DU HAR NOK (OG HAR DET HELE I SAMME FARVE). VÆGT: WORSTED / ARAN

VI GØR VORES BEDST FOR AT VORES FARVER ER SÅ VIRKELIGHEDSTRO SOM MULIGT. VI KAN DOG IKKE GARANTERE FOR, HVORDAN FARVERNE SER UD PÅ DIN SKÆRM, SÅ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT NUANCERNE PÅ FARVERNE KAN VARIERE FRA SKÆRM TIL SKÆRM.

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *