100% Petite Wool Taupe

Garnnøgle - 100gr

Vær den første til at bedømme dette produkt

  • Skein Petite Wool Taupe
  • Skein Petite Wool Taupe
  • Skein Petite Wool Taupe
  • Skein Petite Wool Taupe

Vælg din farve

See needles

See crochet hook

90  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

100% ULD

GARN AF 100% ULD AF EXCEPTIONEL KVALITET. ULDEN ER BLØD OG NEM AT STRIKKE MED. DEN SPECIELLE MÅDE DEN ER SPUNDET PÅ GIVER ULDEN EN SPECIEL TYKKELSE, DER GØR AT DU KAN STRIKKE ENDNU MERE UNIKKE STYKKER TØJ.


±100 GR. OG ±130 M I HVERT GARNNØGLE. VÆGT: WORSTED / ARAN

STRIKKEFASTHED
GLATSTRIKNING
10 CM = 12 MASKER
10 CM = 16 RÆKKER

HÆKLEFASTHED:
FASTMASKER
10 CM = 12 MASKER
10 CM = 14 RÆKKER

STRIK MED 8 MM STRIKKEPINDE, ELLER STØRRE.

HVAD KAN JEG STRIKKE MED ET NØGLE ±100 GRAM PETITE PERUVIAN WOOL?
WE ARE KNITTERS GARNNØGLER ER STØRRE END GENNEMSNITTET. DU KAN EKSEMPELVIS STRIKKE ET PAR HANDSKER, EN HUE, ELLER EN LILLE HALSEDISSE....VORES GARN ER FARVET I BATCHES. DET BETYDER AT DER FRA ET GARNNØGLE TIL ET ANDET KAN VÆRE SMÅ FORSKELLE HVIS DE ER KØBT PÅ FORSKELLIGE TIDSPUNKTER. HVIS DU ER USIKKER PÅ HVOR MEGET GARN DU SKAL BRUGE TIL DIT PROJEKT ANBEFALER VI AT TILFØJE ET ELLER TO EKSTRA GARNNØGLER FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT DU HAR NOK (OG HAR DET HELE I SAMME FARVE).

VI GØR VORES BEDST FOR AT VORES FARVER ER SÅ VIRKELIGHEDSTRO SOM MULIGT. VI KAN DOG IKKE GARANTERE FOR, HVORDAN FARVERNE SER UD PÅ DIN SKÆRM, SÅ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT NUANCERNE PÅ FARVERNE KAN VARIERE FRA SKÆRM TIL SKÆRM.

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *