The Tape Laksepink

Garnnøgle - 250gr

Vær den første til at bedømme dette produkt

  • Skein Knitting Tape Salmon
  • Skein Knitting Tape Salmon

Vælg din farve

See needles

See crochet hook

110  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

THE TAPE

The Tape består af 80% genbrugt bomuld og 20% andre fibre. Med dette miljøvenlige garn kan du strikke alverdens projekter.

FIND DIT GARN OG VÆLG MELLEM 11 FARVER. HVIS DU VIL HAVE ET PROJEKT MED ALSIDIGHED OG FARVE, SÅ ER DETTE GARNET FOR DIG. THE TAPE ER EN UTROLIG RESISTENT FIBER OG KAN TÅLE MASKINVASK.

VI ANBEFALER AT BRUGE 8MM STRIKKEPINDE ELLER STØRRELSE 7 MM I HÆKLENÅLE TIL AT LAVE DIT PROJEKT.

DU KAN LAVE EN DEL TING MED BARE ±250 GRAM AF THE TAPE. EKSEMPELVIS EN KURV, ET TÆPPE, EN PUDE, ELLER EN TASKE, DER ER MASSER AF MULIGHEDER FOR AT PYNTE HUSET MED STRIK LAVET AF THE TAPE. VÆGT: BULKY

STRIKKEFASTHED
GLATSTRIKNING
10 CM = 11 STING
10 CM = 15 RÆKKER

HÆKLEFASTHED:
FASTMASKER
10 CM = 10 STING
10 CM = 10 RÆKKER

±120M/GARNNØGLE CIRKA.

VI GØR VORES BEDST FOR AT VORES FARVER ER SÅ VIRKELIGHEDSTRO SOM MULIGT. VI KAN DOG IKKE GARANTERE FOR, HVORDAN FARVERNE SER UD PÅ DIN SKÆRM, SÅ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT NUANCERNE PÅ FARVERNE KAN VARIERE FRA SKÆRM TIL SKÆRM.

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *