The Wave Wool Taupe

Garnnøgle - 100gr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vælg din farve

See needles

See labels

90  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

THE WAVE ULD

GARN AF 100% ULD I EN EXCEPTIONEL KVALITET. UTROLIG BLØDT OG NEMT AT STRIKKE MED. GARNET ER SPUNDET PÅ EN MÅDE DER GIVER FORSKELLIG TYKKELSE IGENNEM GARNET OG HJÆLPER MED AT GIVE DINE PROJEKTER ET HELT UNIK LOOK!

100 GR. MED 100 M I HVERT GARNNØGLE. VÆGT: WORSTED / ARAN

STRIKKEFASTHED
GLATSTRIKNING
10 CM = 12 MASKER
10 CM = 16 PINDE

HÆKLEFASTHED:
FASTMASKER
10 CM = 9 MASKER
10 CM = 10 RÆKKER

STRIKKES MED 8 MM STRIKKEPINDE ELLER STØRRE.

HVAD KAN JEG STRIKKE MED 100GR AF THE WAVE?
WE ARE KNITTERS GARNNØGLER ER STØRRE END GENNEMSNITTET. DU KAN EKSEMPELVIS STRIKKE ET PAR HANDSKER, EN HUE, ELLER EN LILLE HALSEDISSE....VORES GARN ER FARVET I BUNDTER. DET BETYDER AT DER FRA ET GARNNØGLE TIL ET ANDET KAN VÆRE SMÅ FORSKELLE HVIS DE ER KØBT PÅ FORSKELLIGE TIDSPUNKTER. HVIS DU ER USIKKER PÅ HVOR MEGET GARN DU SKAL BRUGE TIL DIT PROJEKT ANBEFALER VI AT TILFØJE ET ELLER TO EKSTRA GARNNØGLER FOR AT VÆRE SIKKER PÅ AT DU HAR NOK (OG HAR DET HELE I SAMME FARVE).

VI GØR VORES BEDST FOR AT VORES FARVER ER SÅ VIRKELIGHEDSTRO SOM MULIGT. VI KAN DOG IKKE GARANTERE FOR, HVORDAN FARVERNE SER UD PÅ DIN SKÆRM, SÅ VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT NUANCERNE PÅ FARVERNE KAN VARIERE FRA SKÆRM TIL SKÆRM.

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *