Indkøbsvilkår

1. SERVICE 

Ved WE ARE KNITTERS er vores førsteprioritet at gøre dig tilfreds og det agter vi at gøre ved at give god service. Derfor sikrer vi kvalitetsprodukter og gode leveringsbetingelser, som vist nedenfor. Vægten og størrelsen af produkterne er angivet på hjemmesiden.

Hjælp

Hvis du har brug for hjælp med dit online køb eller med noget andet produktrelateret, vi vil hjertens gerne hjælpe. Send os en mail på HJÆLP CENTER.

Fortrolighed

Alt information givet af kunder ved We Are Knitters vil blive behandlet med ekstrem fortrolighed og vil ikke blive delt med tredjeparter medmindre det er nødvendigt (eksempelvis til transport/levering).

Pay Pal behandler bankdata direkte. Vi har valgt denne udbyder da det er en af de mest sikre og hurtigste måder at betale online på. For mere information besøg www.paypal.dk eller  https://www.adyen.com/, eller kontaks os via kontaktformularen.

For mere information følg linket: We Are Knitters datapolitik

 

2. ORDRE

Pris

Prisen af produkterne vil være angivet på hjemmesiden til alle tider, medmindre noget er gået galt.

Alle priser inkluderer moms men er uden fragtprisen inkluderet. Fragtprisen vil afhænge af hvilket land pakken skal leveres i.

Priserne på vores produkter på hjemmesiden inklyderer moms

100 kr koden fra vores nyhedsbrev er udelukkende gældende ved køb fra 350 kr og opefter.

Kupon koden kan ikke kombineres med andre rabatkoder og er ikke gældende sammen med andre promotions på siden.

Salg

Vi tilbyder ikke prisjusteringer for ordre der er lavet før et tilbud/udsalg.

Ordrebekræftelse

Når en kunde har betalt for sin ordre vil de modtage en ordrebekræftelse via email. Deres betalingsmetode vil blive opkrævet når produktet bliver afsendt.

Det tager typisk 2-4 hverdage for en levering.

 

Alle produkter har 2 års garanti

 

3. BETALING

Betalingsmetode

Betalinger for ordre kan lavet med kredit/debitkort, gennem en online bank med Klarna, Pensopay eller en Paypal konto. Alle ordre sendes typisk indenfor 24 timer. Betalingen bliver opkrævet når ordren sendes.

Fortrolighed og sikkerhed

WE ARE KNITTERS vil aldrig kunne se din kreditkort information og vil ganske simpelt modtage din betaling igennem en betalingsudbyder. For mere information besøg www.paypal.dk eller  https://www.adyen.com/, eller kontaks os via kontaktformularen. Ydermere er det værd at nævne at vi bruger SSL certifikater der beskytter din data ekstra godt.

 

4. FARVER AF GARN

På Grund af behandlingen af billeder og forskellige opløsninger på computerskærme kan farven på garnet variere fra hvad der er vist på hjemmesiden.

 

5. VIRKSOMHEDEN

For spørgsmål, forslag, eller klager kan kunder kontakte os i hjælp centeret

Har du brug for at lade os vide omkring en fejl, eller noget som vi kan gøre bedre? Skriv til os på ombudsman [at] weareknitters.com og så vil vi behandle din sag.

 

WE ARE KNITTERS S.L

B86080595

 

C/ Serrano 110, 5º

28006, Madrid

 

Telefonnummer: +34914268378