Prøver

Opdag nye fibre

Hvilken fiber er den bedste til dit projekt? Hvilken er den perfekte farve?
bestil dine prøvekits - så er du sikker!

1
Vælg en fiber

Vi har prøver af forskellige fibre tilgængelige.

2
Bestil dit prøvekit.

Hver prøve har en værdi på 40 DKK, som du kan spare på næste ordre.

3
Vælg din ynglingsfarve

Vælg farven du gerne vil have ved at bruge søgefunktionen nedenfor.

Placer din ordre så giver vi et prøvekit!

Når du modtager dit prøvekit vil du få en rabatkode med samme værdi som prøvekittet.

The Wool

We Are Knitters uld er 100% naturlig. Det er utrolig blødt grundet hvor det kommer fra (Peru). I andesbjergene i Peru lever fårene under optimale betingelser og giver dermed en uovertruffen kvalitet af uld.

På grund af dette vil du ende op med luksusprodukter der holder længe, hvis du passer godt på det. Du vil sandsynligvis kunne bruge det resten af livet.

The Petite Wool

We Are Knitters uld er 100% naturlig. Det er utrolig blødt grundet hvor det kommer fra (Peru). I andesbjergene i Peru lever fårene under optimale betingelser og giver dermed en uovertruffen kvalitet af uld.

På grund af dette vil du ende op med luksusprodukter der holder længe, hvis du passer godt på det. Du vil sandsynligvis kunne bruge det resten af livet.

The Baby Alpaca

Baby Alpaca er en af verdens mest eksklusive uldtyper. Alpacaen der lever i Peru på bjergsiderne er eftertragtede for deres uld.

Kvaliteten er superb, og alt hvad du laver med Baby Alpaca uld bliver med garanti blødt og behageligt at have på!

The Meriwool

Merino er kendt som en af de mest eksklusive typer af uld og har fantastiske egenskaber. Det er en utrolig let uldtype, men samtidig blød som silke og føles utrolig behagelig at have på, selvom det er en tynd type uld holder den dig varm i løbet af vinteren og sørger for at du bibeholder den optimale kropstemperatur.

The Wave

The Wave er 100% naturlig og skal håndteres rigtigt under strikning. Den fanger dit blik fra første øjekast pågrund af den måde den er udvundet på. Fiberen har forskellig tykkelse, hvilket giver et helt unikt slutresultat i dine projekter.

The Pima Cotton

Uovertruffen kvalitet 100% Pima Cotton fra Peru - den bedste bomuld i verden. Den er super blød og er perfekt at strikke eller hækle med til sommergarderoben. Tøjet bliver let, blødt, og komfortabelt, når strikket med Pima Cotton.

The Bling Bling Yarn

THE BLING BLING kommer i garnnøgler på 50g og er en type garn, der egner sig til ekspertstrikkere, fordi det er meget blødt og tyndt, med andre ord kvaliteter, du leder efter, hvis du gerne vil have, at dine projekter får et fint fald.

Det er primært lavet af Merino Superwash (79%), hvilket er en fin og meget blød fiber, som har flere forskellige egenskaber. Det hjælper dig til at holde varmen og lukke kulden ude. Mohair (18%), denne type uld er primært kendetegnet ved at være meget modstandsdygtig og holdbar, udover dens helt unikke glans.

Lurex (3%). Det er en slags tråd, der er kendetegnet ved at have et metallisk look, som er god til at highlighte forskellige type projekter.

Recycled Yarn

Recycled Yarn er et genanvendt garn bestående af 95% bomuld og 5% andre fibre. Recycled Yarn findes i nøgler af 100 gram. Ideen til dette garn startede med ønsket om at give nyt liv til brugte jeans. Takket være genanvendelsesprocessen, behandles fibrene og spindes til en enkelt tråd, hvilket givet et storartet rustikt udseende.

Den endelige fiber er et i høj grad modstandsdygtigt, bæredygtigt og vegansk garn. Designet til dit sejeste tøj.

Remix Yarn

The Remix Yarn er vores nyeste afhængighed, 100% økologisk!

Det er den perfekte blanding af 50% bomuld og 50% uld, begge økologisk og GOTS-certificeret. The Remix Yarn sælges i nøgler af 100 g.

Ved første øjekast har The Remix Yarn en meleret effekt, takket være kombinationen af de to fibre. Desuden er uld, når det blandes med bomuld, stærkere og mere modstandsdygtigt. Et andet kendetegn er blødheden, som opnåes ved denne blanding, hvilket resulterer i et alsidigt garn, som kan bruges næsten hele året rundt.