Recycled Yarn Spotted pink

Garnnøgle - 100gr

Vær den første til at bedømme dette produkt

  • Strikke Garn Recycled Yarn Spotted Pink
  • Strikke Garn Recycled Yarn Spotted Pink
  • Strikke Garn Recycled Yarn Spotted Pink
  • Strikke Garn Recycled Yarn Spotted Pink

Vælg din farve

See needles

See crochet hook

70  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

Recycled Yarn

Recycled Yarn er et genanvendt garn bestående af 95% bomuld og 5% andre fibre. Recycled Yarn findes i nøgler af +/-100 gram.
Ideen til dette garn startede med ønsket om at give nyt liv til brugte jeans. Takket være genanvendelsesprocessen, behandles fibrene og spindes til en enkelt tråd, hvilket givet et storartet rustikt udseende.

Den endelige fiber er et i høj grad modstandsdygtigt, bæredygtigt og vegansk garn. Designet til dit sejeste tøj. Vægt: DK

Strikkefasthed:
Glatstrik
17 masker = 10 cm
26 rækker = 10 cm

Hæklefasthed
16 masker
20 rækker

Vi anbefaler at du bruger 5 mm strikkepinde, eller større. Vores garnnøgler: +/-100gr / 3,5oz og +/-192m / 210 yds. Håndvask, fladtørring -> ligesom de andre fibre

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *