Finita Yarn Lys Gul

Garnnøgle - 100gr

Vær den første til at bedømme dette produkt

  • Garn Finita Light Yellow
  • Garn Finita Light Yellow
  • Garn Finita Light Yellow
  • Garn Finita Light Yellow

Vælg din farve

130  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

Finita Garn

Spundet i en delikat blanding af 70% Merino og 30% Baby Alpaca. Finita Garn er derfor et eksklusivt garn med den perfekte blanding af blødhed og varme.

Dette resulterer i et garn, der er ideelt til at strikke bløde og lette projekter, der stadig kan hjælpe med at holde varmen.

Tykkelse: Lace

Strikkefasthed:
Glatstrik
24 masker = 10 cm
36 omgange = 10 cm

Hæklefasthede:
Fastmasker
20 masker = 10 cm
28 omgange = 10 cm

Vi anbefaler at strikke med pind 3 mm og op. Garnet sælges i nøgler på ±100g og ±400m. Vaskes i hånden, tørres fladt -> ligesom de andre garner

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *