135  kr

Sikker betaling

Gratis forsendelse ved køb over 600  kr

Følg din ordre

Leveres om 5-7 dage

Den perfekte "Tote bag" til alle strikkere! Den er perfekt til at tage dine projekter med på weekendtur, eller hvis du ønsker at erklære din uforbeholdne kærlighed til strikkeverdenen. Utrolig holdbar og klar til ethvert eventyr uanset om det er en solbeskinnet strand eller en gåtur i skoven. Du kan have alle dine forsyninger med uagtet om det er vand til turen, eller dine strikkeforsyninger. Strik dig til en bedre tilværelse med en Tote bag!

VORES ULD, BOMULD, OG BABY ALPAKA ER LAVET AF 100% NATURLIGE FIBRE UDEN ET ENESTE GRAM AKRYL.(LÆS MERE OM VORES PRODUKTER)

HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DIT KØB KAN DU RETURNERE KØBET OP TIL 14 DAGE EFTER AT DU HAR MODTAGET DIN ORDRE. DIN REFUNDERING VIL BLIVE IGANGSAT SÅ SNART LAGERET MODTAGER DET RETURNEREDE PRODUKT. (LÆS MERE))

WAK TEAMET ER ALTID TILGÆNGELIGE TIL AT SVARE PÅ SPØRGSMÅL DU MÅTTE HAVE. KONTAKT OS VENLIGST VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN I HJÆLPECENTRET.

VI ER INTERNATIONALE, VI KAN HJÆLPE PÅ FØLGENDE SPROG: SPANSK, TYSK, ENGELSK, FRANSK, NORSK, SVENSK, FINSK, OG SELVFØLGELIG DANSK.

Gratis fragt ved køb over 600 DKK

Din pakke vil ankomme om 5-7 hverdage ved bestilling i dag.

Giv produktet karakterer *