Hvem er vi?

Vi hedder Pepita Marín og Alberto Bravo, og sammen grundlagde vi We Are Knitters tilbage i 2011. Vi mødtes omkring 2009, og efter en tur til New York året efter, kom vi på ideen om WAK, og nogle år senere er vi her!

Da vi først startede, var det kun os to. Nu er vi tredive personer på vores hovedkvarterer. Ja, det er meget kaffe, der bliver serveret på kontoret om morgenen. Der er mennesker fra forskellige nationaliteter og kulturer, hvilket vi virkelig nyder. Nogle mennesker kalder os FN for strikning, og de har en smule ret. Du kan høre folk tale spansk, engelsk, fransk, tysk, osv.

Internt er vi opdelt i forskellige teams:

  • Strikholdet designer alle vores mønstre og sikrer, at alt er klart, selv for den mest uerfarne strikker. De arbejder også tæt sammen med de skabere, vi samarbejder med.
  • Markedsføringsteamet er det, vi kalder 'trendjægerne': de er altid på jagt efter de nyeste trends på sociale medier og sørger for at sprede budskabet om fordelene ved strikning og brug af naturlige fibre.

  • Også meget vigtigt er produktteamet, som er ansvarligt for at lancere nye fibre, nye kvaliteter, nye farver og nye teknikker uden stop!