Overholdelseserklæring

Overholdelseserklæring

Hos We Are Knitters, tror vi på og har en stærk kultur for overholdelse. Komplekse krav og stadigt skiftende juridiske og lovgivningsmæssige rammer kræver klare etiske og moralske regler for virksomhedsstyring og for vores samarbejde.

For at overholde disse regler - som inkluderer love, retningslinjer og standarder - har vi strikkere styring implementeret et robust overholdelsestyringssystem. Vores forpligtelse til overholdelse er en afspejling af vores dedikation til værdierne af ægthed, kreativitet og samfund i verden af ​​håndknitting. Vi udvikler og opdaterer konstant dette system for at sikre, at det afspejler de samlede værdier i det samfund, hvor vi opererer, og er i tråd med de seneste juridiske krav.

Vores mål er at sikre dig, at du kan nyde vores samfund og vores garn, mønstre og strikkit med tillid til, at du er i et venligt, sikkert og reguleret miljø. Som altid er vi her for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Hvis du støder på nogen handling, praksis eller situation, som du føler ikke er i overensstemmelse med vores værdier, politikker eller gældende regler, så tøv ikke med at kontakte os gennem vores varslingskanal, som du kan få adgang til ved at skrive til denne e -mail: denuncia@weareknitters.com. Din kommunikation vil blive behandlet med den største fortrolighed og alvor, som den fortjener. Husk, at din stemme er vigtig for os, og sammen vil vi gøre, at vi er strikere til en endnu mere sikker og mere imødekommende plads til alle.


Du kan konsultere dokumenterne her:

  • Etisk kodeks og adfærd for leverandører af Wak
  • Etisk kodeks og adfærd for leverandører af Wak
  • Anti-korruptionspolitik