Vender tilbage

Accepterer Wak returneringer?

Selvfølgelig. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, har du 14 dage fra det øjeblik, du modtager din ordre om at vende tilbage til de fulde, komplette produkter, som du ikke længere ønsker, og vi udsteder dig en refusion.

Følg nedenstående trin. Se trin.

Når vi har modtaget de returnerede merchandise i vores lager, udstedes din refusion inden for 7 arbejdsdage. Det beløb, der skal tilbagebetales, vil være prisen på den returnerede varer, der er returneret plus forsendelsesomkostninger, der er proportional med de returnerede produkter. (1)

Sættene skal returneres med alle bestilte varer inklusive mønster og nåle.
Pakker med nøje skal returneres helt, delvis afkast accepteres ikke.

Vi minder dig om, at det kun er muligt at returnere varer for refusion. For udvekslinger på uld, farver, modeller eller nåle, skal du foretage et nyt køb på weureeknitters.co.uk.

Hvis du har modtaget et mangelfuldt eller forkert produkt, skal du kontakte vores strik serviceteam her Og vi vil forklare detaljeret, hvordan vi går videre med problemet og tilbyder dig den bedst mulige løsning.

Returpolitik | FAQS

Dit tilbagevenden trin for trin

Informer wak om din tilbagevenden

Udskriv forsendelsesmærket

Forbered pakken til return

SENDE

1. Informer os om din tilbagevenden

Ordre afgivet i EU
Order placed outside the EU
Klik her, og udfyld onlineformularen.
Pedes du kontakte kundesupport.


Det er vigtigt, at du udfylder formularen korrekt og vælger den korrekte mængde og afkaststype. Du modtager et svar fra kundeserviceteamet med instruktioner om, hvordan du går videre, skal du ikke fortsætte med afkastet uden at modtage et svar først.

2. Udskriv forsendelsesmærket

Når vi har modtaget din returformular (trin 1), hvis det er tilgængeligt for dit land, genererer vi en forudbetalt forsendelsesetiket. Du vil modtage det på den e -mail -adresse, du brugte til at kontakte os. Udskriv den forudbetalte etiket og påfør den på ydersiden af ​​boksen, der skal returneres.

*Hvis denne mulighed ikke er tilgængelig for dit land, skal du ignorere følgende instruktioner, og vi vil forklare i e -mailen, hvordan man går videre i dit tilfælde.

3. Forbered pakken til retur

Produktet skal returneres i den samme stand, som du modtog det, med den originale emballage og etiket, i den samme kasse eller en kasse med lignende dimensioner. Medtag den trykte returformular, udfyldt korrekt, inde i boksen. Affix den forudbetalte mailingetiket, som du modtog via e -mail på ydersiden af ​​boksen (trin 3).

4. Send

Medbring venligst din pakke til postkontoret eller DHL. Portoen er allerede forudbetalt af, at vi er strikere, så du behøver ikke at betale noget på postkontoret.

Omkostningerne ved afkastet vil blive nedsat for det beløb, der skal tilbagebetales (se nedenfor).

Find et postkontor

Det Forenede Kongerige

Hvis du ikke kan finde dit land på listen, kan vi ikke give en etiket. For at afslutte dit afkast skal du sende din ordre til den adresse, der leveres af vores kundeserviceteam, når du indsender din formular.

Returomkostninger

Lane Sats
United Kingdom £5.90
Jersey £5.90
Guernsey £5.90
Germany 4,90 €
Andorra 9,90 €
Australia $29 AUD
Austria 4,90 €
Belgium 6,50 €
Bulgaria 25,00 €
Spain 5,90 €
Spain 16,00 €
Spain (Canarias) 7,95 €
South Korea 25,00 €
Croatia 9,99 €
Denmark 70,00 DKK
Denmark 200 DKK
Slovakia 25,00 €
Slovenia 15,00 €
Estonia 25,00 €
Finland 9,99 €
France 6,50 €
France 20,00 €
Greece 25,00 €
Hungary 9,90 €
Ireland 7,95 €
Italy 6,50 €
Isle of Man £5.90
Japan 25,00 €
Latvia 25,00 €
Lithuania 25,00 €
Luxembourg 6,50 €
Luxembourg 20,00 €
Malta 25,00 €
Monaco 6,50 €
Monaco 20,00 €
Norway 130 NOK
New Zealand 29,00 €
Netherlands 6,50 €
Poland 35 PLN
Poland 125 PLN
Portugal 25,00 €
Czechia 6,50 €
Romania 25,00 €
Sweden 15,00 €
Sweden 25,00 €
Switzerland 7,00 CHF
Taiwan 25,00 €
Turkey 25,00 €


Hvor lang tid tager det for refusionen at blive effektiv?

Inden for en periode på 7-14 arbejdsdage, efter at have modtaget de returnerede varer, tilbagebetaler WAK omkostningerne for de returnerede varer. Enhver forsinkelse i den mængde tid, det tager at sende refusionen til din konto, afhænger af betingelserne i din bank, som er ekstern af Wak, og som vi ikke kan holdes ansvarlige for.

Wak Return Policy

Wak accepterer tilbagevenden af ​​alle merchandise inden for en periode på 14 dage, hvor du modtog ordren, uanset årsagen.

Wak refunderer omkostningerne ved de returnerede merchandise, når de modtager produkterne i deres faciliteter. Wak refunderer omkostningerne ved de returnerede varer, svarende til det beløb, som kunden betalte under køb af de returnerede produkter og forsendelsesomkostningerne. Dette inkluderer tilbud, kampagner og rabatkuponer.

På grund af mulige variationer på lager inden for de 14 dage, der er tilladt, er det ikke muligt at udveksle produkter, selvom omkostningerne ved produkterne er de samme. Hvis du foretrækker et nyt produkt, skal du afslutte den fulde returproces og oprette en ny ordre via vores websted.

Under forsendelse holdes vi ikke ansvarlige for nogen hændelse eller tab.

Wak holdes ikke ansvarlige, hvis de produkter, de modtager fra en retur, og de produkter, der er angivet af kunden på returfakturaen, ikke er de samme. Wak refunderer kun omkostningerne ved den modtagne varer.

Wak foretager kun refusion for omkostningerne ved uskadede varer modtaget i sin oprindelige tilstand.

På den anden side, hvis du har modtaget et mangelfuldt produkt, undskylder vi. WAK -teamet vil personligt løse hændelsen så hurtigt som muligt! I dette tilfælde skal du rapportere hændelsen til vores hjælpecenter. WAK -teamet kommer i kontakt med dig og forklarer, hvordan du går videre i dit særlige tilfælde.